Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Τμήμα Γλαυκώματος, Λεωφ. Μεσογείων 154
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091

Video Highlights από το Συνέδριο & Πρόσβαση σε Ομιλίες Συνεδρίου

Video Highlights από το 27o Συνέδριο & Πρόσβαση σε Ομιλίες Συνεδρίου

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 27ου Συνεδρίου Γλαυκώματος, με μεγάλο αριθμό συμμετοχής οφθαλμιάτρων, παραθέτουμε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τις εργασίες και τους προσκεκλημένους του. Επίσης, παραθέτουμε πληροφορίες για τις ομιλίες του συνεδρίου που είναι πλέον διαθέσιμες.

Η ανάρτηση των ομιλιών του 27ου Συνεδρίου Γλαυκώματος έχει ολοκληρωθεί, και είναι πλέον διαθέσιμες για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που επιθυμούν να τις ξαναπαρακολουθήσουν. Η πρόσβαση γίνεται μέσα από την πλατφόρμα εγγραφής, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο της πλατφόρμας και τις οδηγίες που ακολουθούν:

Εισέρχεται ο σύνεδρος στο περιβάλλον της πλατφόρμας, επιλέγει login, που θα βρει επάνω αριστερά, εισάγει το email του ως username, λαμβάνει ένα κωδικό στο email αυτό, το οποίο εν συνεχεία εισάγει επίσης, στο πεδίο που του ζητείται. Έχοντας μπει (φαίνεται το όνομά του επάνω αριστερά πια), επιλέγει το κουμπί program, το οποίο τον κατευθύνει στις ομιλίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: το κουμπί υπάρχει και οδηγεί στο πρόγραμμα και χωρίς το login. Ωστόσο, με το login, ενεργοποιείται δίπλα σε κάθε ομιλία ένα εικονίδιο κάμερας, που δείχνει ότι υπάρχει βίντεο που συνοδεύει την ομιλία. Επιλέγει την ομιλία που επιθυμεί.

glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.
© Copyright 2024 Greek Glaucoma Society. All Rights Reserved.| Designed By csattica

Αναζήτηση