Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Τμήμα Γλαυκώματος, Λεωφ. Μεσογείων 154
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091
Image

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά το γλαύκωμα, μία νόσο που παραμένει η πρώτη αιτία μη αναστρέψιμης τύφλωσης παγκοσμίως.

Νέα για το γλαύκωμα

Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, διαβάστε τα τελευταία δελτία τύπου και αναζητήστε αρχεία των προηγούμενων συνεδρίων του Παγκόσμιου Οργανισμού για το Γλαύκωμα. (WGA) και (WGPA)

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος, απονέμει κάθε χρόνο από το 1994, το «Μετάλλιο Τιμής και Αξίας Α. Αναγνωστάκη - Α. Τράντα», σε διαπρεπείς οφθαλμιάτρους, για την συνεισφορά τους στον τομέα του γλαυκώματος.

Το όραμα μας

Image

Ποιοι είμαστε

Σκοπός της εταιρείας είναι η προαγωγή της μελέτης και έρευνας για το Γλαύκωμα σε όλες τις μορφές του, καθώς και η ανάπτυξη δραστηριότητας με Συνεδριάσεις...

Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος

7 - 13 Μαρτίου 2021 - Παγκόσμια Εβδομάδα Γλαυκώματος

Η Παγκόσμια Οργάνωση Γλαυκώματος (World Glaucoma Association) είχε την πρωτοβουλία της καθιέρωσης της Παγκόσμιας Εβδομάδας Γλαυκώματος. Η εβδομάδα αυτή που αποτελεί ετήσιο θεσμό καθορίστηκε για το 2021 να είναι από 7 έως 13 Μαρτίου (σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί,  https://www.worldglaucomaweek.org/ ).

Αυτό είναι απόλυτα αναγκαίο γιατί το γλαύκωμα αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα ανησυχίας για τη δημόσια υγεία, αφού μετά από τον καταρράκτη, είναι η δεύτερη κύρια αιτία τύφλωσης παγκοσμίως, και επομένως η πρώτη αιτία μη αναστρέψιμης τύφλωσης στον κόσμο, αλλά και στις επί μέρους περιοχές.

Τι είναι το Γλαύκωμα

Τα προβλήματα του Γλαυκώματος

Ποιοι πρέπει να κάνουν έλεγχο για Γλαύκωμα

Παράγοντες κινδύνου

Είδη Θεραπείας

Ο ρόλος της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος

Αίτηση εγγραφής μέλους στην

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ
glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.
© Copyright 2024 Greek Glaucoma Society. All Rights Reserved.| Designed By csattica

Αναζήτηση