Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Τμήμα Γλαυκώματος, Λεωφ. Μεσογείων 154
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091

26o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ

Athens, Greece
Hotel "Grande Bretagne"

26ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ

Ημερομηνίες Συνεδρίου
ΠΕΜΠΤΗ 24 - ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Φεβρουαρίου 2022
Image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος ανακοινώνει ότι το 26ο Συνέδριο Γλαυκώματος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24-26 Φεβρουαρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Αθήνα. Πρόκειται για το πρώτο συνέδριο της Εταιρείας Γλαυκώματος μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία η Εταιρεία Γλαυκώματος υποχρεώθηκε να ακυρώσει το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο της λόγω των υγειονομικών συνθηκών.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία προκειμένου να επιτύχουμε την ουσιαστική συμμετοχή και διαδραστικότητα που διακρίνει διαχρονικά τα συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος και να έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε με φίλους και συναδέλφους.

Όπως κάθε χρόνο, η θεματολογία είναι εστιασμένη στην καθημερινή κλινική πράξη και πλαισιώνεται από έγκριτους ξένους και Έλληνες ομιλητές, που μέσα από διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια, συμπόσια, dry labs & στρογγυλά τραπέζια, θα μας ενημερώσουν για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα του Γλαυκώματος και πως η νέα γνώση μεταφράζεται και εφαρμόζεται στην καθημερινή κλινική πράξη.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας για τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου συνεδρίου για μία ακόμη χρονιά.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος
Ο Πρόεδρος
Φώτης ΤοπούζηςΓια περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία (Κα Παπαδέδε) στο greekglaucomasociety@gmail.com

Επικοινωνία

Επικοινωνία: Σ. Παπαδέδε, Υπεύθυνη Γραμματείας ΕΕΓ

Email: greekglaucomasociety@gmail.com

glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.
© Copyright 2024 Greek Glaucoma Society. All Rights Reserved.| Designed By csattica

Αναζήτηση